Muur

U wilt toch ook strakke en betaalbare muren in uw huis of appartement ? 

Kies dan voor ons ! Wij schuren, plamuren, plakken Renovlies, sauzen en kitten achteraf zodat er een strak geheel ontstaat op uw muren. wij rekenen 23,95 inclusief btw per m2 hiervoor. Wij werken met 150 grams behang en sauzen met Sikkens kwaliteitsverf. Wilt u in bepaalde ruimtes een andere kleur dan kan dat tegen een meerprijs van 9,95 inclusief btw per m2.

Wacht niet langer en vul vandaag nog ons offerteformulier in.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning. Ontvang gratis offertes van specialisten en neem de eerste stap naar een duurzamere en energiezuinigere woning. We begrijpen dat het verduurzamen van uw woning een belangrijke investering kan zijn, daarom streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en transparante kosten.

Of u nu geïnteresseerd bent in het installeren van een energiezuinige airconditioning, het gebruik van een duurzame warmtepomp, of het plaatsen van zonnepanelen om groene energie op te wekken, wij hebben de juiste professionals die u kunnen helpen.

 Wij geloven in het belang van duurzaamheid en willen u graag ondersteunen bij het realiseren van uw groene doelen. Door samen te werken kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een energiezuinige woning.

 Aarzel niet langer en neem vandaag nog actie! Vul ons offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van specialisten die u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw woning. Begin nu met het creëren van een comfortabel, energie-efficiënt en milieuvriendelijk thuis.

Offertes aanvragen

Via onze website kunt u gratis offertes ontvangen van specialisten in uw regio.

    Waar ben je naar op zoek?